Reacția PDM privind tentativa de omor a lui Vlad Plahotniuc: „Așteptăm ca instituțiile de drept să-și facă datoria”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

La o zi după ce presa a explodat cu știri despre dejucarea unei tentative de omor asupra lui Vlad Plahotniuc, serviciul de presă al PDM a venit cu o reacție, precizând că condamnă actul criminal și se abțin de la comentarii.

„Condamnăm cu fermitate acest act criminal și așteptăm ca instituțiile de drept să-și facă în continuare datoria cu profesionalism și să-i depisteze pe toți cei implicați, inclusiv pe cei care au comandat asasinatul”, se arată într-un comunicat al Partidului.

PDM spune că se va abține de la a comenta speculațiile în privința scopului celor care au pus la cale acest atentat. „Urmărim însă cu multă atenție comunicările oficiale ale autorităților din cele doua țări și evoluția investigației în acest caz”, mai este menționat în comunicatul instituției.

Citește și: Tentativa de omor a lui Plahotniuc a fost comandată de la Moscova: 17 persoane au fost reținute

Amintim că despre tentativă de asasinat asupra lui Vlad Plahotniuc a anunțat Ministerul de Interne al Ucrainei printr-un comuncat de presă.

Astăzi, autoritățile din Moldova au organizat un briefing de presă în care venit cu mai multe detalii despre reținerea membrilor grupării criminale și au publicat imagini video de la reținerea acestora.

Citește și: Cât costă viața lui Vlad Plahotniuc? Iată suma pe care urma să o primească gruparea pentru asasinat


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...