Dosarul omorului teribil de la Strășeni a fost trimis în instanță. Ce riscă adolescenții care ar fi omorât-o pe fata de 14 ani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Procurorii au finalizat urmărirea penală în cazul tinerei omorâte cu bestialitate în orașul Strășeni. În câteva săptămâni, adolescenții acuzați de crimă, ar putea apărea în fața instanței. Procurorii spun că nu știu deocamdată ce pedeapsă vor cere judecătorilor. Ar putea fi vorba, însă, de zece ani de pușcărie- pedeapsa maximă cât prevede Codul Penal pentru o asemenea crimă săvârșită de către minori. Asta în condițiile în care pentru infracțiuni de acest gen comise de maturi se cere o pedeapsă de la 20 de ani de închisoare până la pușcărie pe viață.

Trei dintre inculpați sunt în izolator, iar cel de-al patrulea are 13 ani și nu putea fi judecat pentru că nu a atins vârsta necesară.

Totul s-a întâmplat la începutul lunii decembrie. Cadavrul unei fete dispărute a fost găsit într-o construcție părăsită din orașul Strășeni. Polițiștii au reținut patru suspecți în acest caz. Este vorba despre cunoscuți de-ai victimei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...