Mesaj din diasporă: Nu schimbăm sistemul, vă schimbăm pe voi!

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Diaspora și-a expus și anterior părerea față de schimbarea sistemului electoral, promovată cu atâta patimă de Partidul Democrat. Fiind în Dublin, Irlanda, într-un turneu, artiștii Pașa Parfeni și Cătălin Josan au venit cu un mesaj pe care, spun ei, îl susțin și moldovenii stabiliți la mii de kilometri distanță de casă: Nu schimbăm sistemul, vă schimbăm pe voi!

„Este absolut inadmisibil ceea ce se întâmplă în Republica Moldova. Neîncrederea față de guvernanți, adică față de Partidul Democrat și președintele acestuia,Vladimir Plahotniuc este uriașă. Pentru Diasporă este clar: schimbarea sistemului electoral este unica salvare a hoților si a politicienilor corupți”, a scris pe pagina sa de facebook, Pașa Parfeni.

Artistul crede că implicarea fiecăruia poate schimba situația dezastruoasă din țară. Cel puțin nemulțumirea publică le va arăta guvernanților adevărata atitudine a poporului față de legile schimbate în interesele cuiva. Pașa Parfeni i-a îndemnat și pe alți moldoveni stabiliți în străinătate să-și arate nemulțumirea față de propunerea PD.

„Haideti să arătăm că nu suntem indiferenți printr-un gest simplu: să facem cât mai multe poze cu acest mesaj în locuri cât mai reprezentative din zona unde sunteti, și in semn de dezaprobare le arătăm un mare DISLIKE. Noi, cei cărora ne pasă, suntem mulți. Suntem mai mulți decât ei. Vocile noastre vor fi auzite doar dacă noi nu vom tăcea! Nu le vom permite să se joace cu legile doar pentru a rămâne la guvernare”, a încheiat postarea Pașa Parfeni.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...