Şi al doilea echipament, însă, este revoluţionar. De culoare galbenă, cu patru dungi verticale roşii pe spate, simbolizând steagul catalan, „senyera”, tricourile de deplasare ale catalanilor au fost mai bine primite de fani decât cele principale.

Totuşi, catalanii vor avea unele mici probleme cu design-ul acestor tricouri în competiţiile europene. În La Liga şi Cupa Regelui, echipamentul respectă regulile, dar în Champions League va trebui să sufere mici modificări. Asta pentru că UEFA cere ca tricourile de joc să aibă numerele clar vizibile pe spate, ceea ce, din cauza dungilor verticale nu ar fi posibil.

Astfel, Barcelona va trebui să ”decupeze” un chenar pe spatele tricourilor, care să întrerupă dungile roşii şi să lase spaţiul gol, galben, pentru numerele jucătorilor, pentru a respecta regulamentul UEFA. Astfel, „senyera” va fi mult mai puţin vizibilă în Europa decât în campionatul spaniol.

În sezonul 2013/2014, Barcelona a avut aceeaşi problemă cu echipamentul de rezervă. Atunci, „senyera” era imprimată pe întreg echipamentul, nu doar pe spatele tricourilor. Şi atunci, ca şi acum, catalanii au fost nevoiţi să joace cu modele diferite în Europa şi în campionat.