Popcorn glazurat cu aur și șampania lui Coppola: Ce bunătăți savurează starurile la Gala Oscar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Meniul decadent cu care se vor delecta starurile de la Hollywood la decernarea Premiilor Oscar din luna martie a fost dezvăluit de către chef-ul care se ocupă cu pregătirea bucatelor la Balul Guvernatorului.

Wolfgang Puck, chef-ul preferat al celebrităților, a pus în temă presa despre ce urmează să consume starurile după ceremonie. Lista conține tot soiul de excentricități culinare, precum popcorn suflat în aur, cartofi copți cu caviar, costiță servită alături de gogoși spiralate cu parmezan sau plăcintă cu trufe negre și pui, despre care se spune că este preferata Barbarei Streisand.

Vor fi deschise 1.500 de sticle de șampanie, iar fiecare invitat va primi o sticlă magnum, ediție limitată chiar de la podgoria lui Francis Ford Coppola.

Balul Guvernatorului este o petrecere exclusivistă la care vor participa 1.500 de invitati, fiindu-le pregătite 32.000 de farfurii cu diverse sortimente, la alegere. Pe lângă felurile enumerate, mai pot opta între somon afumat și fructe de mare asortate, homar cu garnitură de mango și rădăcină de taro, ori macaroane pregătite în diferite feluri.

Desigur, nu putea fi exclus tocmai desertul. Ciocolata va curge din belșug: vor fi servite sortimente de ciocolată de lux, în forma unor statuete Oscar suflate cu aur, macarons, lava cakes, acadele de cappuccino, printre multe alte bunătăți care întrec imaginația celui mai pofticios copil.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...