(VIDEO) Barcelona face spectacol cu Las Palmas, iar Messi stabilește noi recorduri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona s-a impus fără probleme în meciul cu Las Palmas. Catalanii s-au impus cu 5-0 și au obținut cea mai clară victorie în campionat din septembrie încoace.

Suarez a deschis scorul din centrarea lui Andre Gomes. Cei doi au fost apoi aproape de a face schimb de roluri, însă jucătorul adus de la Valencia a ratat din poziţie excelentă. Până la pauză, Messi a avut şi el o mare ocazie din lovitură liberă.

Argentinianul a majorat diferenţa în partea a doua, după o gafă a portarului advers. Las Palmas era singura echipa din La Liga împotriva căreia Messi nu marcase. Barcelona a continuat să pună presiune, iar Suarez şi-a trecut în cont dubla.

Messi a devenit astfel jucătorul care a marcat împotriva tuturor echipelor aflate în La Liga, cu excepția propriei sale formații. Argentinianul Barcelonei a ajuns la această realizare, după golul înscris, sâmbătă, în poarta singurei echipe în care n-o făcuse până acum, Las Palmas.

Totodată, Las Palmas este cea de-a 35-a echipă din La Liga împotriva căruia Messi a marcat cel puțin un gol. Astfel, argentinianul a egalat recordul deținut de către legenda lui Real Madrid, Raul Gonzalez, jucător care a punctat, de asemenea, tot în poarta a 35 de formații din Spania.

Imediat, Arda Turan a marcat golul de 4-0 al catalanilor, iar până la final, Aleix Vidal şi-a trecut în cont primul gol în tricoul blaugrana, stabilind scorul final.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...