Lupu anunță adevăratul motiv pentru care a demisionat de la conducerea PD

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Decizia lui Marian Lupu de a-și depune mandatul de preşedinte al Partidului Democrat din Moldova este una „rațională și echilibrată”, și nicidecum „un act de curaj”, spune acesta care anunță că va rămâne în echipa democraților și se va implica în proiecte noi ale formaţiunii.

„Sunt mai multe idei care trebuiesc analizate și care cu siguranță vor marca următoarea perioadă până la alegerile din 2018. Acestă decizie trebuie să ducă la dezvoltarea partidului. Vreau să asigur o nouă dinamică partidului. Eu simt că această decizie va asigura Partidul Democrat care va putea lua la viitoarele alegeri în jur de 25% din voturi”, a declarat Lupu în cadrul unei emisiuni de la Publika TV.

Marian Lupu a anunțat că va dedica mai mult timp Adunării Parlamentare Euronest, acolo unde deține funcția de copreședinte.

„Este o poziție de pe care mă ambiționez să vin cu noi viziuni, noi metode, cu acțiuni care să fie importante pentru Republica Moldova. Nimeni în această funcție nu și-a propus ceea ce mi-am propus eu”, a precizat democratul.

Marian Lupu a fost ales președinte al Partidului Democrat din Moldova în luna iulie 2009. În data de 23 noiembrie, el a fost ales co-preşedinte al Adunării Parlamentare Euronest.

Amintim că, sâmbătă, în cadrul şedinţei Consiliului Politic al PDM politicianul şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al formaţiunii.

Lupu a anunțat că rămâne, însă, alături de PDM și urmează să se implice în noi proiecte de dezvoltare a partidului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...