Tatuajele, ajutor împotriva bolilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Tatuajele pot fi un ajutor pentru lupta organismului împotriva bolilor. Cei care își fac mai multe tatuaje vor avea sistemul imunitar îmbunătățit.

Conform rezultatelor unor experimente efectuate de câțiva cercetători din Alabama, Statele Unite, tatuajele pot ajuta organismul să lupte mai bine împotriva anumitor boli. Singura problemă ar fi că este nevoie de mai multe tatuaje, nu doar de unul singur, informează playtech.ro.

S-au recoltat probe de sânge, iar, conform rezultatelor, cei care își făceau primul tatuaj aveau mult mai puțină imunoglobulină din cauza nivelului mai mare de cortizol. De cealaltă parte, celor care își făcuseră mai multe tatuaje le-a scăzut foarte puțin nivelul de imunoglobulină, ceea ce ar indica un sistem imunitar îmbunătățit.

Chiar și așa, site-ul menționat mai devreme scoate în evidență, în mod inspirat, numărul mic de persoane pe care a fost efectuat experimentul: 24 de femei și 5 bărbați. Asta înseamnă că va fi nevoie de mai multe teste, efectuate pe un număr mai mare de persoane, pentru a confirma efectul benefic al multiplelor tatuaje.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...