Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Gazeta de Sud


Invitatul de astăzi e Ion Ciumeică.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:31 0:00
Link direct

„Consulatul general al României la Cahul a organizat ieri o activitate festivă cu ocazia zilei naționale a României. Printre invitații de seamă, s-au numărat funcționari ai autorităților publice locale, conducători ai instituțiilor, întreprinderilor și organizațiilor, reprezentanți ai ONG-urilor, actori, ziariști, studenți și elevin din raioanele Cahul, Cantemir, Cimișlia, Leova etc.

Astăzi, în dimineața acestei zilei, zeci de oameni cu draptelele Uniunii Europene, României și Republicii Moldova, cu panglici tricolore și cu flori, s-au adunat în centrul orașului Cimișlia pentru a participa la solemnitatea consacrată sărbătorii naționale a României.

Și tot la Cimișlia, a avut loc ședința ordinară a Consiliului raional de sănătate publică, care a examinat trei chestiuni vitale pentru viața de zi cu zi a populației. Este vorba de situația narcologică, care rămâne a fi complicată, despre securitatea transfuzională, și autoasigurarea cu produse sanguine și despre numărul crescând al traumelor și otrăvirilor.

Municipiul Cahul, alături de Chișinău și Bălți, va putea beneficia de bunele practici ale Norvegiei privind crearea și adaptarea locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilități. Acest oraș a fost selectat pentru a deveni zonă pilot în vederea implementării acestor obiective.”

XS
SM
MD
LG