Pasha Parfeni: „După ce am ieșit în PMAN în tricou cu inscripția #NuPlaha, nu am mai fost invitat la concerte”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Interpretul și activistul civic, Pasha Parfeni a afirmat că după ce a ieșit în scena din PMAN într-un tricou cu inscripția #NuPlaha, nu a mai fost invitat la concerte de către organizatori.

„Nu sunt invitat la multe concerte organizate de Ministerul Culturii și Direcția de cultură a municipiului Chișinău pentru că acestea au aceeași poziție și într-un fel mă ignoră. Cel puțin asta pot spune în comparație cu anul trecut, când nu am manifestat poziția așa deschis și înainte de a ieși pe scenă în tricoul #NuPlaha”, a zis artistul în cadrul unei emisiuni de la Unimedia.

Pasha Parfeni a explicat de ce oamenii de la noi se tem să-l susțină și cum a avut curaj să iasă în scenă cu asemenea mesaj pe 27 august, de Ziua Independenței.

Citește și: Pasha Parfeni explică de ce a ieșit pe scena din PMAN în tricoul cu inscripția „NuPlaha”

„Acest sentiment de frică este foarte răspândit la noi. Până acum nu pot să înțeleg cât de mare a fost curajul meu pentru că nu conștientizam că aici ar trebui să ai mult curaj. A fost destul de ușor de făcut asta”, a menționat interpretul.

Invitatul susține că din momentul în care și-a arătat poziția, și-a pus în pericol cariera și viitorul.

„ Cariera mea, dar și viitorul meu și al copiilor mei este în pericol, și de asta am făcut-o, doar din frică”, a mărturisit Pasha Parfeni.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...