Barcelona vrea cel mai tehnic jucător al lui Liverpool; Ce ofertă pregătește

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona a pus ochii pe unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din Premier League. Brazilianul Philippe Coutinho, de la Liverpool, e pe lista de achiziţii a campioanei Spaniei, unde ar vrea să-l transfere şi agentul său, Kia Joorabchian.

Acesta ar fi avut deja primele discuţii cu catalanii, care sunt încântaţi de calităţile mijlocaşului în vârstă de 24 de ani.

Coutinho e considerat pe Camp Nou înlocuitorul ideal, pe termen lung, al lui Andres Iniesta.

Interesul Barcelonei i-ar fi îngrijorat deja pe fanii „cormoranilor”, care se tem că sud-americanul ar putea urma traseul lui Luis Suarez, care a părăsit Liverpool pentru Barca, în 2014, în schimbul a 81 de milioane de euro.

Coutinho a fost dorit în vară şi de Paris Saint Germain, însă preţul solicitat de englezi, 80 de milioane de euro, i-a speriat pe campionii Franţei. Şi Real Madrid s-a interesat de serviciile jucătorului format de Vasco Da Gama.

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat deja că nu se va opune plecării niciunui jucător, în cazul în care acesta îşi va dori transferul.

Philippe Coutinho joacă la Liverpool din ianuarie 2013, atunci când a fost transferat pentru zece milioane de euro de la Inter, şi mai are contract până în 2020 cu gruparea de pe Anfield.

Brazilianul a mai jucat jumătate de an la Barcelona, însă la rivala catalanilor, Espanyol, unde a fost împrumutat de Inter în returul sezonului 2011-2012.

156 de meciuri a jucat Philippe Coutinho pentru Liverpool.33 de goluri a înscris brazilianul în tricoul „cormoranilor”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...