Obama, în campanie pentru Hillary Clinton: „Soarta lumii e în joc. Trump e periculos”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Soarta lumii e în joc, le-a spus preşedintele Barack Obama alegătorilor din Carolina de Nord. Mai sunt 5 zile până la alegeri, iar Obama încearcă să-i dea o mână de ajutor lui Hillary Clinton, care a pierdut teren în faţa rivalului ei republican, Donald Trump.

Obama i-a îndemnat pe alegători să meargă la vot şi să o aleagă pe Hillary, pentru că miza scrutinului e uriaşă. „Soarta Statelor Unite e în joc, soarta lumii e în joc”, a spus Obama, adăugând: „Trump este periculos”.

Barack Obama: „Tipul este, din punct de vedere al temperamentului, inapt pentru a fi comandant-şef al armatei. Nu este înzestrat pentru a fi preşedinte”.

Aflat în campanie în Florida, Donald Trump i-a dat imediat replica. L-a criticat pe Obama că pierde vremea în campanii electorale, în loc să se ocupe de treburile ţării, scrie ştiri.tvr.ro.

Donald Trump: „Dacă Hillary Clinton ar fi aleasă, s-ar ajunge la o criză constituţională fără precedent. Hillary Clinton are probleme de discernământ. Personal, cred că e o persoană foarte instabilă”.

Pe lângă scandalul e-mailurilor, Partidul Democrat mai are acum o problemă. Trebuie să dea înapoi sume uriaşe, donaţii din partea unei firme de avocatură. Asta pentru că donaţiile nu s-au făcut respectând legea federală.

Banii au fost folosiţi în principal pentru campania lui Hillary Clinton.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...