Tragedia a avut loc în satul Cunicea. Când a văzut că i-a venit sorocul femeia a mers într-o anexă a casei, care era folosită ca baie de vară, şi a născut singură. După ce a adus pe lume o fetiţă, şi-a pus bebeluşul într-un vas şi şi-a văzut de treburi. Din cauza unei hemoragii postnatale, femeia a început să se simtă rău. Fără să ştie motivul durerilor, soţul ei a chemat asistenta medicală din sat.

Din cauza hemoragiei puternice, femeia a murit în drum spre spitalul din oraşul Camenca. În urma expertizei medico-legale, s-a stabilit că hemoragia a fost provocată de o naştere. Imediat, medicii au anunţat poliţia, care a mers acasă la victimă şi a găsit copilul fără suflare. Medicul legist care a examinat cadavrul spune că bebeluşul se născuse viu.

Şocaţi de cele întâmplate, nici soţul victimei şi nici rudele ei nu au vrut să vorbească în faţa camerei de luat vederi. Le-au spus însă oamenilor legii că nu ştiu ce a determinat-o pe femeie să procedeze astfel. Poliţiştii au deschis o anchetă pe acest caz.