Reprezentantele Moldovei au disputat partide în competiţiile a patru grupe ale turneului, obţinând locuri de top. Zimbru U10 a jucat finala mică, pierdută în faţa celor de la Atletico Madrid, iar U9 a cucerit trofeul.

Fostul mare jucător moldovean Alexandru Guzun, actual tehnician al formaţiei de copii a Zimbrului, a rămas mulţumit de prestaţia tinerelor talente, care au îndeplinit obiectivele participării la competiţie.

Portarul formaţiei pregătite de fostul internaţional, Alexandru Guzun, Gabriel Jizdan, şi-a arătat bucuria de a evolua la acest turneu îmbrăcând tricoul celui mai galonat club din Moldova.

Rezultate bune au obţinut şi tinerii jucători de la Buiucani. Formaţia de până la 11 ani a chişinăuienilor câştigând trofeul cu victorii pe linie în concursul cu Steaua, Dinamo Bucureşti, Petrolul Ploieşti, Tony Doboş şi Tică Danilescu.

Tehnicianul echipei secunde a clubului Zimbru, Sergiu Chirilov, a menţionat importanţa dezvoltării fotbalului pentru copii şi juniori în vederea cooptării ulterioare la prima formaţie a clubului şi la echipa naţională.

Organizatorii turneului Bucharest Cup au declarat că mai mulţi reprezentanţi ai şcolilor de fotbal din România şi-au făcut notiţe ample despre micii fotbalişti de la Zimbru şi Buiucani.