Premierul Filip una spune, alta face; Cere miniștrilor să se țină departe de campania electorală, dar îl susține public pe Lupu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Acum o lună, prim-ministrul Pavel Filip a cerut miniștrilor să se ţină cât mai departe de campania electorală, astăzi însă acesta a anunțat public că îl sprijină pe Marian Lupu, candidatul prezidențial al PD.

Premierul Pavel Filip și-a exprimat sprijinul pentru candidatura la președinție a liderului PD, Marian Lupu, care și-a prezentat astăzi „platforma prezidențială” în vederea scrutinului de la 30 octombrie.

Filip, el însuși democrat, a apărut în fața presei luni alături de Lupu, lăudându-i experiența ca economist și politician și recomandându-l drept candidatul cel mai bun la șefia statului.

Anterior, Filip promisese că în calitate de premier nu se va implica în campania electorală și a cerut miniștrilor să se țină cât mai departe de campania electorală.

„Înţeleg că suntem delegaţi în guvern de formaţiuni politice. Vă îndemn să vă ţineţi cât mai departe de această campanie electorală. Nu vreau să pierdem două luni. Avem în faţă un obiectiv foarte important. Campania noastră elecotrală reprezintă obţinerea programului cu FMI”, spunea premierul Pavel Filip în cadrul şedinţei Cabinetului de Miniştri din 14 septembrie curent.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...