Incidente la Băcioi; O întâlnire electorală a lui Andrei Năstase, perturbată de oamenii lui Țuțu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Întâlnirea candidatului Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” la funcția de șef al statului, Andrei Năstase, cu cetățenii din localitatea Băcioi a fost perturbată de mai mulți indivizi în stare de ebrietate.

Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii aproximativ „30 de provocatori îmbrăcați în costume sportive, cu glugile trase pe cap, pentru a nu li se vedea chipul, au intrat în sala unde avea loc întâlnirea candidatului și au început a scanda ‘Năstase, afară din Băcioi’”.

Potrivit localnicilor, indivizii s-au adunat mai întâi la sediul PD din Băcioi, după care au dat buzna în local.

„Tot sătenii au recunoscut printre aceștia și persoane care au destabilizat situația în Băcioi în timpul alegerilor locale, dar și pe unii care se antrenează împreună cu deputatul PD, Constantin Țuțu”, mai susține Platforma DA.

După ce au fost somați să părăsească sala, indivizii au blocat ușa de ieșire în așteptarea lui Andrei Năstase și a echipei care îl însoțea pe candidat.

Partidul politic remarcară faptul că „pentru prevenirea unor eventuale altercații, a fost alertată poliția sectorului Botanica, dar grupul operativ așa și nu a ajuns la destinație. Doar datorită mobilizării în timp record a veteranilor de război, dar și a oamenilor din Băcioi, a fost evitată destabilizarea situației, iar Andrei Năstase și echipa sa sunt în siguranță”.

PPDA condamnă asemenea metode de „luptă” politică care, mai degrabă, fac parte din arsenalul lumii interlope, și nu al unui stat civilizat.

Totodată, Andrei Năstase face apel către cetățeni sa se consolideze atât pe plan local, cât și național împotriva abuzurilor puterii, pentru a apropia ziua izbăvirii țării de gruparea criminală, uzurpatoare a puterii de stat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...