Delegațiile CEC-ului se vor odihni în hotelul lui Plahotniuc

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Comisia Electorală Centrală (CEC) a achiziționat recent servicii hoteliere pentru cazarea delegațiilor. Concursul a fost câștigat de compania ÎCS „Codru Hospitality” SRL, care aparține oligarhului Vladimir Plahotniuc.

CEC a anunțat astăzi rezultatele concursului cererii ofertelor de prețuri din 29 septembrie 2016 desfăşurat în scopul achiziţionării serviciilor de cazare a delegațiilor.

„Potrivit deciziei grupului de lucru pentru achiziţii al Comisiei, contractul de achiziţie publică a fost atribuit agentului economic ÎCS „Codru Hospitality” SRL, în valoare totală de 140.400 de lei, inclusiv TVA”, anunță CEC într-un comunicat.

De menționat că, la începutul anului 2014 în presă a fost publicat un document care demonstrează că cel care a cumpărat proprietatea statului pe bani mărunţi a fost controversatul oligarh Vladimir Plahotniuc. Hotelul a fost vândut cu 50 de milioane de lei, iar ulterior Curtea de Conturi a stabilit că statul a fost prejudiciat în urma acelei tranzacţii cu peste 160 de milioane de lei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...