Un deputat PSRM comentează „baia” de lapte a lui Armașu: „S-a limitat la un ice milk challenge”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Dacă ministrul finanțelor Octavian Armașu face baie cu lapte, atunci în Republica Moldova este foarte bine de trăit. De această părere este deputatul socialist Grigore Novac.

Socialistul a comentat pe o rețea de socializare incidentul în care ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, a fost stropit cu lapte chiar în centrul capitalei de către protestatarii din „Orășelul Antigenocid” din fața Guvernului.

„Dacă ministrul finanțelor Octavian Armașu face baie cu lapte, atunci la noi în Republica Moldova se pare că este foarte bine de trăit. Din câte cunoaștem, doar cei bogați toarnă și umplu cada din baie cu lapte, iar ministrul finanțelor Armașu s-a limitat la un „ice milk challenge”, a scris cu ironie Novac pe o rețea de socializare.

Octavian Armașu a fost stropit vineri cu lapte chiar în centrul capitalei de către protestatarii din „Orășelul Antigenocid” din fața Guvernului. El a fost acuzat de către protestatari pentru că a promovat „legea miliardului”, prin care pe seama cetățenilor a fost pusă rambursarea garanțiilor de stat emise pentru băncile devalizate.

„Să vă fie rușine că ați pus banii furați de Plahotniuc pe seama copiilor noștri. 25 de ani vom plăti datoriile pentru banii furați de Plahotniuc. Să vă fie rușine că mergeți aici, ați băgat toți moldovenii în datorii”, l-a acuzat pe Armașu protestatarul Andrei Donică.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...