Începând cu 23 iunie 2014, cei mai norocoşi telespectatori Jurnal TV s-au ales cu câte 10.000 de lei. Primul sezon „Priveşti şi câştigi” le-a adus o vară fierbinte, iar frumoasa sumă şi-a găsit destinaţia în mai multe colţuri ale Moldovei.

Sezonul 2 din concurs, lansat în toamnă, a fost unul norocos pentru mai multe educatoare. Maria, Larisa şi Irina sunt doar câteva dintre câştigătoarele, care s-au ales cu câte 10.000 de lei.

Începutul lunii februarie 2015, a deschis sezonul 3, care, o lună mai târziu, şi-a numărat câştigătorii. Nouă dintre norocoşi au venit de la nordul Moldovei, alţi douăzeci şi doi - din centru, iar doi, de la sudul Republicii.

5 martie, ziua în care Jurnal TV a sărbătorit cea de-a 5-a aniversare, a adus unei tinere familii marele premiu al concursului „Priveşti şi câştigi” de o sută de mii de lei! Natalia Roşcanean din satul Malcoci, raionul Ialoveni a fost cea care şi-a revendicat recompensa pentru fidelitate.

Astăzi, a fost startul celui de-al patrulea sezon „Priveşti şi câştigi”. De această dată, concursul vine cu premii duble, pentru cei care stau cu ochii pe Jurnal TV. Norocul poate fi de partea dumneavoastră. Tot ce aveţi de făcut e să reţineţi parola zilei afişată pe ecran şi s-o trimiteţi într-un mesaj la numerele scurte 5050 sau 5055.