Brad Pitt, investigat pentru abuz fizic şi verbal asupra copiilor săi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actorul Brad Pitt ar fi investigat de Poliţia din Los Angeles şi de Serviciul de protecţie a minorilor pentru abuz fizic şi verbal asupra copiilor săi, acesta fiind şi motivul pentru care Angelina Jolie s-ar fi hotărât să divorţeze.

Potrivit unor surse citate de TMZ, cuplul împreună cu cei şase copii se aflau miercurea trecută într-un avion privat, când actorul s-ar fi îmbătat şi ar fi început să ţipe şi să fie agresiv cu copiii. Potrivit martorilor, actorul ar fi continuat scandalul şi după aterizarea avionului, pe pista aeroportului, si chiar ar fi încercat să plece cu un camion cu combustibil.

Se pare că cineva din avion sau de pe pistă, martor la incident, ar fi făcut sesizare la Protecţia Copilului sub protecţia anonimatului. Potrivit surselor, Angelina şi Brad ar fi fost deja intervievaţi, inspectorii urmând să stea de vorbă şi cu copiii.

Serviciile pentru Protecţia Copilului şi a Familiei din Los Angeles se ocupă de acest caz, urmând procedurile de rutină în cazul sesizărilor de abuz împotriva copilului. Surse apropiate lui Brad Pitt au declarat pentru presa străină că acesta este extrem de furios din cauza divorţului.

În ultimele ore, Angelina a postat două mesaje pe Twitter. „Câteodată tot ce trebuie să faci este să uiţi ceea ce simţi şi să-ţi aminteşti ceea ce meriţi“ este unul dintre ele. În al doilea, actriţa le trasmite celor care o urmăresc: „nu mai vorbiţi despre copii şi lăsaţi-i în pace“.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...