Angelina Jolie divorţează de Brad Pitt după 12 ani de relație

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actriţa Angelina Jolie a depus actele prin care solicită divorţul de soţul ei, actorul Brad Pitt, a anunţat, marţi, avocatul vedetei americane, citat de Reuters.

„Decizia a fost luată pentru binele familiei. Ea nu va comenta această decizie şi cere presei să asigure familiei sale intimitatea de care nevoie în această perioadă”, a dezvăluit avocatul Robert Offer într-o declaraţie pentru presă.

Potrivit TMZ.com, Angelina Jolie a depus actele de divorţ în cursul zilei de luni, invocând motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile, şi solicită custodia celor şase copii ai cuplului.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, însă relaţia lor a devenit subiectul unui număr uriaş de speculaţii încă din 2004, în timpul filmărilor de la „Mr. & Mrs. Smith”. În acea vreme, Brad Pitt era căsătorit cu actriţa Jennifer Aniston.

În ianuarie 2005, Brad Pitt şi Jennifer Aniston au anunţat că s-au despărţit, iar Aniston a depus actele de divorţ câteva luni mai târziu.

În aprilie 2004, presa americană a publicat fotografii cu Brad Pitt, Angelina Jolie şi fiul ei adoptiv Maddox, realizate în timpul unei vacanţe în Kenya, scrie news.ro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...