Google va prezenta un nou smartphone pe data de 4 octombrie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Grupul american Google a invitat marți presa la un eveniment care ar urma să aibă loc la San Francisco pe data de 4 octombrie, ocazie cu care ar putea să prezinte un nou smartphone care să concureze direct cu produsele Apple, informează AFP.

Google nu a precizat în mod concret care va fi subiectul evenimentului, însă într-un fișier video postat pe contul său de Twitter se vede conturul celebrei bare de căutare Google care se transformă treptat în silueta unui smartphone.

Potrivit analiștilor, Google va prezenta în sfârșit telefoanele Pixel și Pixel XL, care vor reprezenta trecerea la o nouă generație față de telefoanele „Nexus”, numele utilizat în trecut de Google pentru telefoanele sale care utilizează sistemul de operare Android. Concepute în parteneriat cu grupul taiwanez HTC, noul smartphone va fi vândut în două versiuni: un terminal de talie normală și unul mai mare.

Dacă aceste speculații se vor confirma, Google va încerca să concureze direct cu grupul Apple, care recent tocmai a prezentat iPhone 7, precum și cu Samsung, al cărui ultim telefon Galaxy Note 7 a ratat lansarea din cauza riscului de explozie al bateriei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...