Dodon îi răspunde Maiei Sandu: Fosta colegă a lui Plahotniuc se înscrie în retorica lui Ghimpu și Leancă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul socialiștilor Igor Dodon i-a răspuns fostului ministru al Educației, Maia Sandu, care îl acuzase că ar fi unul dintre „așii lui Plahotniuc” în campania electorală.

Într-o reacție pe Facebook, Dodon îi amintește Maiei Sandu că a fost colegă de alianță cu Plahotniuc și o acuză că ar urma o retorică văzută la Mihai Ghimpu și Iurie Leancă.

„În stilul fostului ei camarad de Alianță Mihai Ghimpu, Maia Sandu vorbește despre „ași în mânecă”. Cere declarații de avere și nu știu ce dovezi despre venituri. O anunț că totul este declarat conform legii, inclusiv la CNI. Partidul Socialiștilor a fost ani la rând verificat cu mărunțișul de către agenții de la FISC (controlat de PLDM). Iar bani de la stat nu am cheltuit și nici nu i-am avut pentru activitățile noastre, cum o făcea PLDM-ul pe care îl slujea Maia Sandu când acolo era cald și bine”, a reacționat Dodon.

„Îi amintesc Maiei Sandu că ea a fost colegă de Alianță și cu Filat, și cu Plahotniuc, și cu Ghimpu și a profitat de conjunctură atît cît a putut. Acum, tot profită, dar deja ca „disidentă”, ca „opozantă” a unui sistem din care a făcut parte și în care cu propria mînuță a semnat transferul banilor din BNM către BEM”, continuă socialistul.

Anterior, Maia Sandu l-a acuzat pe Dodon, într-o postare pe Facebook, că ar fi unul dintre „așii lui Plahotniuc” și i-a cerut acestuia „să-și facă publice declarațiile de avere”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...