Zilnic, la cort sunt aşteptaţi cetăţenii, care vor să cunoască obiectivele pe care şi le propune Andrei Năstase, candidatul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr la alegerile prezidenţiale din 30 octombrie. 

„În parcul Afgan am instalat un cort de informare a cetăţenilor cine este Andrei Năstase, candidat la postul de preşedinte. Plus la asta avem în cort pliante informative, ziare, petiţii”, a declarat membrul Platformei DA, Ruslan Verbiţchi.

Joi, 15 septembrie, ora 18.00, locuitorii capitalei pot veni în parcul din sectorul Râşcani, pentru a discuta cu liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase. „Aşa cum facem în toată republica, mergem în satele şi în oraşele din Republică, în zilele de odină, de obice, în weekend. Am ales să facem joi în parcul dedicat eroilor din Afganistan o întâlnire cu cetăţenii din oraşul Chişinău, din sectorul Râşcani al capitalei pentru a aduce oamenilor adevărul. Pentru a le spune despre ce se întâmplă în ţară, ce vrea să facă guvernarea cu miliardele pe care le-a furat şi iată că vrea să le pună pe umerii copiilor noştri în următorii 20 de ani”, a declarat liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr.

Menţionăm că, întâlnirile în teritoriu vor continua şi săptămâna viitoare. Astfel, membrii Platformei Demnitate şi Adevăr vor merge marţi, ora 18.00, în localitatea Bubuieci, iar vineri vor avea o întâlnire cu locuitorii oraşului Cricova din municipiul Chişinău. 

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.