O tânără din Cantemir, șantajată de un cunoscut: Acesta i-a cerut sute de euro pentru a nu publica poze compromițătoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 24 de ani, domiciliat în satul Gotești, raionul Cantemir, este suspectat de șantaj. Acesta, este reținut pentru 72 de ore, cu aplicarea măsurii preventive de arest pentru 30 de zile.

Polițiștii au fost informați recent de către o locuitoare a raionului Cantemir, de 28 de ani, precum că timp de opt luni este șantajată de către un cunoscut de al ei.

Suspectul, sub pretextul că ar deţine poze compromițătoare ale acesteia cu caracter intim şi erotic, ar fi amenințat-o că le va divulga rudelor apropiate și le va publica pe reţelele de socializare dacă nu v-a primi banii solicitați. Victima, în luna februarie a transmis suspectului, în două tranşe, 1100 euro.

Recent suspectul, sub acelaşi pretext, a mai cerut 500 de euro. Astfel, la 5 septembrie, curent, acesta a fost reținut în flagrant delict, în orașul Cahul, în timp ce primea suma de 500 de euro. În urma audierilor, tânărul și-a recunoscut vina pe deplin.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Tânărul riscă închisoare de la 7 la 10 ani cu amendă de la 30 000 la 40 000 de lei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...