(VIDEO) Ghimpu, din nou în apărarea lui Plahotniuc: „În 2013 controla Moldova, acum nu”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Oligarhul Vladimir Plahotniuc nu deține puterea în Republica Moldova așa cum afirmă majoritatea cetățenilor. Asta susține liderul Partidului Liberal Mihai Ghimpu, declarație care este opusă celei de la sfârșitul anului 2013, când acesta spunea că Plahotniuc este cel care „conduce Republica Moldova”.

Ghimpu a declarat în cadrul unei emisiuni de la N4 că în 2013 Plahotniuc deținea controlul în țară, deoarece PD se afla la Guvernare împreună cu PLDM, iar Vlad Filat se afla „sub Plahotniuc”. În prezent însă lucrurile stau altfel, deoarece la guvernare este PL, mai spune liderul liberalilor.

„În 2013 noi nu eram la guvernare, ci trădătorii noștri, cei care au plecat din PL. La guvernare era și PLDM, iar Filat era sub Plahotniuc. Acum PL este la guvernare și acum nu conduce Plahotniuc. Cu PL și nu mine la guvernare Plahotniuc nu va conduce. Eu am o cauză națională, care mă conduce ca pe un copil la grădiniță. (…) Plahotniuc nu mi-a dat nimic”, a explicat Ghimpu.

La sfârșitul anului 2013, atunci când deși exact la fel ca în prezent, Plahotniuc nu deținea nicio funcție în stat, Ghimpu spunea că el este cel care „conduce Republica Moldova”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...