Alți 3 candidați la funcția de Președinte au solicitat înregistrarea grupurilor de inițiativă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pe parcursul zilei de astăzi, 1 septembrie, alți 3 candidați la funcția de Președinte al Republicii Moldova au solicitat înregistrarea grupurilor de inițiativă în vederea susținerii lor.

Aceștia sunt Corj Mihai – solicitant individual, Lupu Marian, candidat desemnat de Partidul Democrat din Moldova și Croitor Artur – solicitant individual.

Amintim că, în termen de 3 zile de la recepționarea actelor depuse, Comisia va verifica corectitudinea acestora și va decide asupra înregistrării sau refuzului înregistrării grupurilor de inițiativă.

Perioada de depunere a cererilor în vederea înregistrării grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova se va încheia la 9 septembrie curent.

Pe parcursul zilei de ieri, au fost anunțați candidații a șase formațiuni la alegerile prezidențiale. Aceștia sunt Andrei Năstase, înaintat de partidul „Platforma Demnitate și Adevăr”, Dumitru Ciubașenco din partea „Partidul Nostru”, Mihai Ghimpu, candidatul PL, Maia Sandu, înaintată de „Partidul Acțiune și Solidaritate”, Iurie Leancă
susținut de „Partidul Popular European din Moldova” și candidatul PSRM Igor Dodon.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...