Cătălin Josan, exclus de autorități din concertul dedicat Zilei Limbii Române: „S-au temut de o nouă rușine”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Interpretul Cătălin Josan nu va mai evolua în cadrul concertului dedicat Zilei Limbii Române, care se va desfășura astăzi în Piața Marii Adunări Naționale.

Josan susține că actuala putere a luat această decizie întrucât se teme să nu pățească o nouă „rușine” după ce colegul său Pașa Parfeni a ieșit la concertul de Ziua Independenței cu un tricou pe care era inscripționat mesajul „NuPlaha”, împotriva oligarhului Vladimir Plahotniuc.

„De frică să nu pățească rușinea, așa cum au pățit-o de Ziua Independenței, când Pașa Parfeni le-a tras o palmă zdravănă guvernanților în numele întregii țări, autoritățile locale au decis să mă excludă, pe ultima sută de metri, din concertul de astăzi din Piața Marii Adunări Naționale, dedicat zilei Limbii Române. Cert, le pregăteam o altă palmă pentru celălalt obraz. Le-a mers. Sau nu”, a declarat Cătălin Josan.

El spune că a aflat pe „ultima sută de metri” că nu va mai evolua, deși fusese invitat de către autorități pe scena din PMAN.

„Evident că motivul invocat oficial a fost complet din neant, cum că n-aș fi venit la o repetiție, iar ulterior s-au făcut că plouă, fără să mai răspundă la telefon. Într-un final, aflu prin intermediari că am fost exlcus pe motive politice. Fricoșilor, râde o țară întreagă de cum vă ascundeți prin tufișuri, cum vă temeți de propriul popor, de disperarea cu care vă țineți cu dinții de scaune. Vă fuge pământul de sub picioare și voi știți asta. Nu mai aveți mult”, a mai spus Josan.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...