(VIDEO) Victorie spectaculoasă și cu mari emoții a Barcelonei la Bilbao

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Athletic Bilbao și Barcelona au produs spectacol în derby-ul rundei secunde din Spania, partidă pe care catalanii au câștigat-o cu mari emoții.

Bascii au avut prima mare ocazie a meciului după o eroare a lui Ter Stegen, dar Benat a trimis mingea în portarul german.

Barca a deschis scorul în minutul 21: Arda Turan a centrat perfect pentru reușita lui Rakitic.

Turcul a trecut apoi la finalizare, însă a irosit o situație excelentă.
Seria ratărilor oaspeților a continuat în repriza secundă. Nici Luis Suarez nu a găsit drumul spre golul 2 al catalanilor.

Athletic Bilbao a fost aproape de egalare în două rânduri. Prima ocazie i-a aparținut lui Raul Garcia, apoi Benat le-a dat emoții catalanilor din lovitură liberă.

Ultima oportunitate a fost însă a Barcei. Luis Suarez a trimis direct în Boveda și a semnat ratarea debutului de sezon din Spania.

Barcelona s-a impus cu 1 – 0 și are punctaj maxim după două etape. În schimb, Athletic nu a acumulat nici un punct.

A fost a 100-a victorie a lui Luis Enrique pe banca grupării blaugrana, în doar 126 de meciuri ca antrenor al catalanilor. Niciun alt antrenor nu a atins această bornă în Primera Division. Jose Mourinho a avut nevoie de 133 de partide pentru a ajunge la victoria 100, iar Pep Guardiola de 139 de jocuri. Lionel Messi a jucat la Bilbao meciul cu numărul 350 pentru Barcelona, în tricoul căreia a marcat 314 goluri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...