Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor ține un briefing despre cerințele de calitate ale produselor agricole pentru export, procedurile de perfectare a actelor, barierele non-tarifare și măsurile de impulsionare a exportului.

Agenția de știri IPN găzduiește dezbateri publice despre cât de important este un nou acord cu Fondul Monetar Internațional și cât de capabilă este guvernarea să-l pună în practică.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:16 0:00
Link direct

Are loc ședința săptămânală a primăriei Chișinăului, la care se așteaptă trecerea în revistă a pregătirilor de apropiatele sărbători naționale.

Din agenda Internațională:

În Italia, pe insula Ventotene, are loc o întâlnire a premierului italian Matteo Renzi cu președintele francez François Hollande și cancelara germană, Angela Merkel, la care cei trei lideri iau în discuție calea Uniunii Europene după brexit.

Statele Unite și Coreea de Sud încep un amplu exercițiu militar anual, care va dura două săptămâni și la care iau parte zeci de mii de militari.

Președintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev, începe o vizită în Polonia.

Rusia marchează Ziua drapelului.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG