Cinci răniţi într-un incident armat pe holul unui spital de pe Coasta de Azur

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi membri ai unei familii, veniţi să afle veşti despre o rudă la un spital din Fréjus (Var), în regiunea Provence-Alpes-Côte d’Azur (sud-est), au fost răniţi cu arme de foc într-un incident care a avut loc sâmbătă după-amiaza în holul spitalului, a anunţat parchetul din Draguignan, relatează AFP.

Cei doi răniţi au fost preluaţi pentru a primi îngrijiri imediat de către serviciile spitalului, a precizat parchetul, confirmând o informaţie dezvăluită de cotidianul Var-Matin, conform news.ro.

Potrivit primăriei este vorba despre o dispută violentă implicând membri ai unei comunităţi de nomazi care locuiesc în apropiere de Fréjus.

„O persoană a scos arma şi a tras”, după care a fugit cu o maşină, a declarat Julien Laszkiewicz,, directorul Cabinetului primarului David Rachline de la Frontul Naţional (FN, extremă dreapta).

Alte trei persoane au fost rănite uşor în timpul incidentului, iar „zgomotul focurilor de armă” a creat o anumită panică în rândul persoanelor prezente în zonă, a precizat el.

O anchetă a fost deschisă pentru „violenţe intenţionate cu o armă” şi a fost încredinţată Poliţiei Judiciare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...