O tenismenă rusă critică dur organizarea Jocurilor Olimpice: „Parcă e un șantier”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O tenismenă de top a criticat în termeni duri organizarea Jocurilor Olimpice de către Brazilia. Rusoaica Svetlana Kuznetsova are mai multe nemulțumiri, începând cu nefinisarea complexului de tenis și ajungând până la apatia copiilor de mingi.

„Nu știu dacă e o arenă pentru tenis sau o fabrică. Mi se pare un șantier. Antrenorul meu a vrut să rezerve un teren pentru antrenament, dar i s-a spus că era deja rezervat pentru Nishikori. Care Nishikori? De ce Nishikori?”, a spus Kuznetsova, conform tennisworldusa.

În continuare, aceasta a vorbit despre facilitățile din Satul Olimpic, care o nemulțumesc profund.

„Antrenorii noștri nu își pot folosi voucherele la restaurantul din sat după oră 16:00. Toni Nadal a fost furios din această cauză. Spaniolii au mai fost supărați pentru că nu au primit bilete la meciul lui Rafa și au trebuit să le cumpere”, spune sportiva.

Rusoaica nu i-a menajat nici pe copiii de mingi de la Rio.

„Stau pe loc și se uită unii la alții, de parcă se întreabă dacă se va duce cineva după minge. Când am jucat la dublu, echipă TV se plimba pe teren de parcă era într-o piață”, a mai spus aceasta.

În încheiere, Kuznetsova a mărturisit că ar fi vrut să închirieze un apartament în oraș, însă organizatorii i-au transmis că nu îi pot asigura securitatea decât în Satul Olimpic.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...