(VIDEO) JO 2016: Surpriză uriașă în turneul de fotbal. Argentina, eliminată încă din faza grupelor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Argentina a părăsit turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice încă din faza grupelor. „Pumele” au reuşit să smulgă doar un egal în ultima partidă, decisivă, contra naţionalei statului Honduras, scor 1-1.

Dacă Brazilia a fost considerată de mulţi marea dezamăgire a turneului de fotbal (gazdele au reuşit doar două remize în primele două partie şi au nevoie de victorie în ultima dispută pentru a merge mai departe), marea rivală din America de Sud i-a călcat pe urme.

Cu menţiunea că Argentina a deplasat la Rio un lot destul de slab, fără vreo mare vedetă din Europa. Chiar şi aşa, sud-americanii nu ar fi trebuit să aibă probleme într-o grupă cu Portugalia, Honduras şi Algeria, însă s-au făcut de râs.

În meciul decisiv de azi, cu Honduras, „pumele” au fost la un pas de un eşec ruşinos, însă şi aşa, cu un egal smuls în minutul 93, vor ieşi pe uşa din dos din competiţie: Portugalia şi Honduras s-au calificat în sferturile competiţiei.

În confruntarea de azi, Honduras a deschis scorul prin Lozano (penalty, minutul 75), după ce în prealabil fiecare formaţie ratase câte o lovitură de la 11 metri. Martinez a salvat în oarecare măsură onoarea Argentinei, aducând o remiză nesperată, în minutul 90+3, când Honduras deja celebra calificarea între ultimele opt.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...