Steaua s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a eliminat-o pe Sparta Praga în manşa secundă a turului trei preliminar, scor 2-0 (3-1 la general). Astfel, Steaua are asigurată calificarea în grupele Europa League în cazul în care va fi eliminată în play-off-ul Ligii.

Roş-albaştrii au început excelent meciul şi în minutul 11 Stanciu şi-a trecut pentru prima dată în cont o mare ocazie de gol, după un şut de la 20 de metri pe centrul porţii.

Şase minute mai târziu, Hamroun a scăpat singur spre poarta lui Bicik, a intrat în careu, dar a şutat într-un adversar. Tot algerianul a recuperat balonul şi l-a trimis în careu, însă fundaşii Spartei au îndepărtat pericolul.

Steaua a deschis scorul în minutul 31 după un gol magnific marcat de Stanciu. Mijlocaşul pe care Becali cere zeci de milioane de euro a prins un şut din prima de la 25 de metri.

Stanciu a mai fost o dată periculos înaintea pauzei. Decarul a executat o lovitură liberă din lateralul careului, mingea a ajuns la Hamroun, dar acesta a trimis inexplicabil peste poartă din 8 metri.

Cehii au rămas în 10 oameni în minutul 50, când Brabec a văzut al doilea cartonaş galben după un fault dur la Golubovici.

Stanciu a făcut ”dubla” după o oră de joc, când a primit o pasă la 20 de metri de poartă şi a trimis din prima la colţul lung.