Doi moldoveni, bănuiți în săvârșirea unor infracțiuni grave, reținuți la frontieră

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Polițiștii de frontieră au acordat suportul în depistarea și reținerea a doi tineri moldoveni, care erau bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de omor și sustragerea bunurilor materiale.

În primul caz, la data de 31 iulie, a parvenit solicitarea din partea reprezentanților Inspectoratului de Poliție Briceni, privind reţinerea unui moldovean de 21 de ani, care este bănuit în comiterea unui omor. Tânărul a încercat să se ascundă, după ce a înjunghiat pe amicul său de pahar. Polițiștii de frontieră au reușit să rețină persoana bănuită, ascunsă într-un lan de floarea soarelui din apropierea orașului Lipcani.

În cel de-al doilea caz, un călător a solicitat ajutorul oamenilor legii în punctul de trecere Ocnița-feroviar, în vederea identificării unei persoane necunoscute care i-a sustras poșeta, unde avea actele de identitate şi bani. La scurt timp, în sala de așteptare a gării a fost identificat un bărbat de 27 de ani, pe care victima l-a recunoscut ca cel ce i-a sustras bunurile. Tânărul moldovean a fost transmis angajaţilor Inspectoratului de Poliţie Ocniţa, pentru elucidarea tuturor circumstanțelor infracțiunii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...