Ina Şchiopu are 33 de ani şi spune că timp de şapte ani a fost bătută şi maltratată de concubinul ei. Pentru a-şi scuti fetiţa de şase ani de scenele violente, mama a decis să pună capăt acestei relaţii, în speranţa că îşi va găsi liniştea. Nu s-a întâmplat însă aşa.

Acum câteva zile, individul şi-a pus în practică ameninţările. A aşteptat-o să iasă de la serviciu, a urmărit-o şi a luat-o la bătaie, povesteşte femeia. Totul s-ar fi întâmplat sub privirile fetiţei lor, care se afla în acel moment în grija tatălui.

În consecinţă, femeia a ajuns la spital.

L-am contactat telefonic pe fostul concubin al femeii, dar individul a negat că ar avea vreo implicare în ceea ce i s-a întâmplat femeii. Mai mult, ne-a ameninţat cu răfuială fizică.

Victima se teme acum pentru viaţa ei. Mai ales că, spune ea, a depus nenumărate sesizări la poliţie denunţându-l pe bărbatul violent, dar fără rezultat.

Contactat pentru comentarii, consilierul liberal din Ghidighici, Alexandru Graur, a negat acuzaţiile, declarând că nu se implică în viaţa personală a fiului său.

Totuşi, oamenii legii au evitat să spună de ce nu au reacţionat până în prezent la plângerile anterioare depuse de victimă. Dacă se va dovedi a fi vinovat, agresorul riscă până la cinci ani de puşcărie.