(VIDEO) Teroare în Germania: Mai multe atacuri teroriste în Munchen. Poliția confirmă 6 decese

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mai multe persoane au decedat, iar altele au fost grav rănite în atacul armat comis vineri după-amiază într-un centru comercial din oraşul german Munchen, în apropierea stadionului formaţiei Bayern, afirmă ziarele Bild şi Die Zeit.

21:51: Potrivit Bild, unul dintre atacatori s-ar fi sinucis.


Update 21:20
Presa germană susține că ținta predilectă a atacatorilor ar fi femeile. Surse din poliție pentru AFP: 6 persoane oficial decedate. Martori oculari spun că e vorba de 3 atacatori. Potrivit unor surse ISIS ar revendica atacul.


Update 21:15
Un al treilea atentat de la Munchen s-a produs la stația de metrou Marienplatz. Până în acest moment nu se știe dacă sunt victime, potrivit rt.com.

Update 20:55: Poliția germană a confirmat oficial până acum doar 3 morți. Imagini pe care se pot auzi împușcături au fost postate pe rețelele de socializare.

Update 20:30 Presa germană vorbeşte despre încă un atacator în oraş. Suddeutsche Zeitung scrie că o a doua opraţiune a poliţiei ar avea loc în centrul oraşului, în Piaţa Stachus.

Update 20:15 Metroul din Munchen a fost închis după ce martorii au declarat că atacatorul ar fi reuşit să scape din centrul comercial şi a intrat în cea mai apropiată staţie de metrou.

media-146920780303523100
Update 20:10 Cel puţin 15 persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost rănite în atacul terorist, scrie Die Zeit.

„În momentul de faţă, există o operaţiune majoră în curs în centrul comercial Olympia (OEZ)”, a comunicat Poliţia locală.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...