Ministrul Afacerilor Externe al Germaniei vine la Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ministrul de externe al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, vine marți în Republica Moldova. Un anunț în acest sens a făcut președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Potrivit speakerului, oficialul german va efectua o vizită în țara noastră în contextul în care, în prezent, Germania deține președinția Comitetului de Securitate al OSCE.

„Luni se va organiza o ședință specială a Platformei Parlamentare ce ține de subiectul Transnistriei. Va fi invitat George Bălan care este viceprim-ministrul și ministrul Reitegrării și toți membrii acestei Platforme pentru a se discuta subiectele invocate și dezbătute în formatul „5+2” la Berlin, cât și din Bavaria și ultimele progrese, dacă există. Mai ales în contextul vizitei domnului Steinmeier de marți, ministrul de externe al Germaniei, care deține și președinția Organizației pentru Securitate și Cooperare în OSCE”, a spus Candu.

La Chișinău, Steinmeier ar urma să aibă mai multe întreverei cu autoritățile, cu care va discuta, printre altele, subiecte ce țin de rezolvarea conflictului transnistrean.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...