Un deputat PLDM știe ce știri va publica vineri trustul lui Plahotniuc: Intimidările continuă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deputatul PLDM Grigore Cobzac anticipează știrile care urmează să apară vineri, 22 iulie, la trustul de presă controlat de către oligarhul Vladimir Plahotniuc. Potrivit acestuia, în acea zi buletinele de știri de la canalele lui Plahotniuc vor anunța despre faptul că 5 primari PLDM din Hîncești părăsesc partidul.

„Iată că în virtutea activității mele publice cunosc o asemenea știre, care trebuie să apară vineri, 22 iulie și care este așteptată de ‘postaci’ și cunoscutul Holding Media. ‘Noutatea’ ține de ultimatumul înaintat de președintele PD al raionului Hîncești și șeful Oficiului Teritorial Hîncești al Cancelariei de Stat, tot PD, înaintat la 5 primari PLDM din raion. Astfel, până vineri, 22 iulie ultimii trebuie să declare public ieșirea din partid, cu aderarea la PD sau anunțarea statutului de independent”, a declarat Grigore Cobzac.

El susține că deși conducerea raionului nu „a ridicat un pai” și nu a „realizat o investiție”, se ține doar de „mizerii”.

„Cunosc în detalii și diversele metode de „convingere” în favoarea singurei opțiuni menționate mai sus. Nimic nou- ‘la noi vei avea protecție, investiții în sat, perspectivă’ ș.a. Alternativa – controale, dosare, interes sporit față de familia ta etc. Și dacă primele sunt baliverne curate, ultimele sunt reale”, a mai spus Grigore Cobzac.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...