Federaţia de haltere a decis cine este al doilea sportiv care va reprezenta Moldova la această disciplină sportivă la Rio 2016

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Conform deciziei Federației de Haltere din Republica Moldova, prezentate săptămîna curentă la Comitetul Național Olimpic și Sportiv, cea de-a doua acreditare pentru Jocurile Olimpice i-a fost distribuită lui Serghei Cechir, orașul Chișinău, categoria 69 de kilograme.

Atletul în vârstă de 25 de ani a fost inclus în componența echipei olimpice a Republicii Moldova, după ce prima arceditare i-a fost acordată bălțeanului Alexandr Șpac, concurent la categoria 77 de kilograme.

Discipolul antrenorului emerit Sergiu Cretu are în palmares medalii obținute la campionatele continentale din anii precedenți.

„Participarea la Jocurile Olimpice constituie visul fiecărui sportiv. Este, de fapt, rezultatul muncii comune a antrenorului și atletului respectiv, dar și a eforturilor depuse de către Federație. Sunt bucuros pentru această susținere și onoare de a reprezenta Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Rio 2016” a declarat pentru www.olympic.md Serfgei Cechir, care este decis să devină după încheierea carierei sale sportive antrenor de haltere.
s


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...