(VIDEO) ISIS ameninţă că plănuieşte un nou atentat: Care va fi următoarea ţină?

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

ISIS ar fi anunțat, printr-un mesaj publicat pe Twitter după atacul de la Nisa, care este orașul în care ar urma să aibă loc următorul atentat.

Conform informațiilor apărute în publicațiile străine, membrii ISIS ar fi sugerat, pe rețeaua de socializare, că următoarea localitate în care ar plănui un atac este capitala Germaniei, Berlin.

Alături de această imagine a Berlinului, pe Twitter circulă o alta, de data aceasta cu Turnul Eiffel din Paris în flăcări, pe care apare un mesaj în arabă.

Mai mult, un clip de propagandă ce face o trecere în revistă a atacurilor revendicate de ISIS a fost publicat pe Internet.

Joi seara, un bărbat francez de origine tunisiană s-a urcat la volanul unui camion și a intrat cu acesta pe o distanță de doi kilometri în mulțimea care se afla în stradă petru a urmări focurile de artificii organizate cu ocazia Zilei Naționale a Franței. Ulterior, acesta ar fi tras cu arma în oameni. Atacul s-a soldat cu 84 de morți și sute de răniți dintre care 52 se află în stare gravă și 25 la reanimare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...