Dortmund face transferul verii în Germania; 35 de milioane de euro pentru un mijlocaș german

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Atât Bild, cât și Kicker, cele mai importante publicații în materie de sport din Germania, susțin că Andre Schurrle s-a înțeles cu Borussia Dortmund, pentru un transfer pe cinci sezoane. Atacantul lui Wolfsburg a costat-o pe Dortmund 35 de milioane de euro, susțin sursele citate.

Schurrle, care a mai trecut pe la Mainz, Leverkusen și Chelsea, înainte de Wolfsburg, este al șaptelea transfer făcut de galben-negri în această vară. Borussia i-a adus pe Ousmane Dembele (Rennes), Sebastian Rode (Bayern), Raphael Gurreiro (Lorient), Marc Bartra (Barcelona), Emre Mor (Nordsjaelland) și Mikel Merino (Osasuna).

Bild susține că Mario Gotze (Bayern Munchen) și Mateo Kovacic (Real Madrid) ar fi următoarele achiziții pe care le va face Dortmund. Pentru Gotze ar însemna revenirea acasă după trei ani la marea rivală Bayern Munchen, unde nu pare să se fi adaptat.

Dortmund a și pierdut, însă, în această vară, trei jucători de bază. Henrikh Mkhitaryan a plecat la Manchester United, Mats Hummels a ales marea rivală Bayern Munchen, iar Ilkay Gundogan s-a transferat la Manchester City.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...