Shor vine cu un mesaj pe Facebook: „Sunt nevinovat. Voi merge la CEDO”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primarul Orașului Orhei, Ilan Shor a publicat astăzi pe pagina sa de Faceboook, prin intermediul avocaților, un mesaj în care mulțumește consilierilor municipali pentru că nu au votat demiterea sa din funcția de edil și se arată nedumerit de dorința procurorilor de a-l suspenda din funcția de primar.

„Îmi exprim recunoștința față de Consiliul municipal Orhei pentru votul dat împotriva suspendării mele din funcția de primar, este o primă victorie importantă împotriva unor abuzuri șocante. Nu înțeleg de ce vor să mă suspende din funcția de primar, aceasta este o condamare fără proces”, se arată în mesajul lui Shor.

Totodată acesta le mulțumește orheeniilor care îl susțin prin proteste și spune că va merge la CEDO dacă nu va găsi dreptate în istanțele naționale.

„Mulțumesc cetățenilor care mă susțin, celor care au semnat petiția pentru eliberarea mea și celor care protestează împotriva abuzurilor la care sunt supus. Sunt convins că dreptatea va triumfa și voi dovedi că sunt nevinovat. Mă voi adresa și la CEDO”, se mai arată în mesajul lui Shor.

Ilan Shor a fost reţinut acum două săptămâni, fiind învinuit de escrocherie în proporţii deosebit de mari şi spălare de bani, într-un dosar ce vizează devalizarea Băncii de Economii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...