Becali anunță că jucătorii Stelei vor boicota naționala României după numirea lui Christoph Daum

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Gigi Becali, finanțatorul Stelei, susține că cel puțin doi dintre jucătorii vicecampioanei se gândesc să boicoteze echipa națională după numirea lui Christoph Daum în funcția de selecționer.

Latifundiarul, care este un oponent declarat al lui Daum, a fost întrebat dacă jucătorii ar putea avea de suferit din cauza declarațiilor sale.

Acesta a surprins însă pe toată lumea susținând că fotbaliștii se gândesc la retragerea din națională.

„Să se răzbune FRF și să nu mai cheme jucătorii Stelei? Păi este posibil ca jucătorii Stelei să renunțe la echipa națională. Care e problemă? Din ce am auzit, am înțeles că se retrag, eu nu am voie să le spun asta, că suntem suspendați. Cel puțin doi vor să facă asta, că zic că nu se înțeleg cu antrenorul străin și că nu ar vrea să meargă. Nu vreau să spun mai multe. Lăsați faptele să vorbească”, a dezvăluit Becali la Digi Sport.

Nicușor Stânciu, Alex Chipciu, Adi Popa și Mihai Pintilii sunt steliștii convocați de Iordănescu la echipa națională pentru turneul final din Franța.

Prima reprezentativă are, începând de joi, un nou selecționer, neamțul Christoph Daum fiind numit în funcție de către FRF.

Imediat după oficializarea mutării, Becali l-a criticat dur pe Daum, căruia i-a reproșat greșelile din trecut, naționalitatea și salariul, potrivit zirae.com


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...