Reţineri în flagrant şi colete cu „surprize” la Penitenciarul nr.13 din Chişinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Angajaţii Penitenciarului nr.13-Chişinău şi cei ai Inspectoratului de Poliţie Centru din capitală au contracarat o tentativă de introducere a substanțelor interzise în detenție.

Astfel, ieri, în jurul orei 20:00, au fost observați doi tineri cu un comportament suspect care se apropiau de zona interzisă a instituției de detenție. Bărbații au fost reținuți de oamenii legii în momentul în care au arunct ceva peste edificiile instituţiei de detenţie.

În cadrul examinării preliminare a obiectului aruncat, s-au depistat două pacheţele cu o substanţă vegetală de provenienţă necunoscută de culoare roz-vişinie şi o seringă cu volumul 6 ml cu un lichid transparent. Făptașii au vîrste de 35 și respectiv 36 de ani.

Potrivit DIP, tot ieri, oamenii legii au depistat, în timpul verificării unui colet cu produse alimentare, o pastilă de culoare albă de provenienţă necunoscută, care era camuflată chiar în interiorul cozii de ceapă verde dar şi două cartele SIM în interiorul cepei. Coletul a fost adus de un bărbat, în vîrstă de 49 de ani și era destinat amicului său din detenţie, în vârstă de 43 de ani.

Persoanele reţinute şi obiectele ridicate au fost preluate de ofițerii IP Centru al capitalei pentru efectuarea expertizei şi acumulării tuturor probelor necesare iniţierii unei cauze penale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...