Reacţia Barcelonei, după ce Messi a fost condamnat la 21 de luni de închisoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cum era de aşteptat, Barcelona i-a luat apărarea lui Lionel Messi, printr-un comunicat oficial, după ce fotbalistul argentinian şi tatăl său au fost condamnaţi, astăzi, la 21 de luni de închisoare cu suspendare pentru fraudă fiscală.

„FC Barcelona îi oferă tot sprijinul lui Leo Messi şi tatălui său în legătură cu sentinţa de evaziune fiscală ponunţată astăzi de Tribunalul din Barcelona.

Clubul, în concordanţă cu serviciul guvernamental de urmărire legală, consideră că jucătorul şi-a corectat declaraţia faţă de oficiul de taxe şi, prin urmare, nu este responsabil penal de acuzaţiile care se aduc în acest caz. FC Barcelona continuă să se afle la dispoziţia lui Leo Messi şi a familiei sale şi să-l sprijine indiferent ce va face pentru a-şi apăra nevinovăţia”, scrie clubul Barcelona.

Lionel Messi şi tatăl său au fost condamnaţi, miercuri, la 21 de luni de închisoare cu suspendare pentru o fraudă de 4,1 milioane de euro. Suma, cumulată în anii 2007, 2008 şi 2009 prin neplata taxelor pe drepturile de imagine ale jucătorului, trebuia să ajungă în conturile Fiscului spaniol.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...