Ramadan însângerat: Jihadiștii au ucis cu cruzime peste 800 de „necredincioși” într-un asalt macabru

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jihadiștii au produs un masacru fără precedent în perioada Ramadanului, după cum organizația teroristă Stat Islamic amenințase cu mult timp în urmă. Bilanțul este șocant: în ultimele patru săptămâni, sute de oameni și-au pierdut iața în atacuri ale extremiștilor sinucigași – din Orlando si Florida, până în Filipine, Turcia sau Bangladesh.

La sfârșitul lunii mai, cu câteva săptămâni înainte de începutul Ramadanului, ISIS le-a transmis aderenților săi să transforme luna sfântă „într-o lună de durere pentru necredincioșii din toată lumea”, potrivit realitatea.net.

Ceea ce trebuia să fie, potrivit Coranului și credinței islamice, o lună de pace și smerenie, s-a transformat într-o baie de sânge care s-a întins din Orientul mijlociu până în SUA, Franța, Bangladesh sau Filipine, cu peste 800 de morți de-a lungul globului.

Extremiștii au luat cu asalt o cafenea din Bangladesh, au executat familii siriene, au produs explozii monstruoase în Aeroportul Ataturk din Istanbul, au produs dezastru în Bagdad.

În ultimele patru săptămâni, cel puțin 30 de oameni au murit în fiecare zi, inclusiv mulți copii, potrivit Daily Mail. Ramadanul islamic, perioada de post și reculegere, se va încheia în următoarele zile, între 5-7 iulie 2016.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...