(VIDEO) EURO 2016: Franța face spectacol cu Islanda și merge în semifinale

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Franța a întregit duminică tabloul semifinalelor Campionatului European de fotbal, după ce a învins, în sferturi, cu scorul de 5:2, marea surpriză a acestui turneu final – Islanda.

Francezii au găsit cheia succesului în fața Islandei, lăsându-le nordicilor mingea și permițându-le să atace, postură în care echipa lui Lars Lagerback nu s-a mai aflat la acest turneu final.

Această tactică a dat peste cap jocul islandezilor, care au primit gol după doar 13 minute de joc, fiind surprinși pe contraatac de Giroud. Șapte minute mai târziu Pogba a înscris din corner, iar lucrurile deveneau imposibile pentru islandezi.

Până la pauză a fost 4:0, Payet și Griezmann marcând și ei pe finalul prime reprize. Atacantul lui Atletico a ajuns cu această ocazie la 4 reușite, devenind golgheterul competiției.

Mitanul secund „cocoșii galici” au redus turațiile, marcând o singură dată, prin Giroud (59), islandezii punctând și ei de 2 ori, prin Sightorson (56) și Bjarnason (84).

Scor final 5:2, iar Franța merge în semifinale, acolo unde va întâlni Germania, în timp ce Islanda încheie un parcurs memorabil la primul său turneu final.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...