EURO 2016: Graziano Pelle le-a cerut iertare italienilor fiindcă a ratat la loviturile de departajare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Atacantul Graziano Pelle le-a cerut „iertare italienilor” fiindcă a ratat la loviturile de departajare împotriva Germaniei, echipa sa fiind eliminată în sferturile de finală ale EURO 2016, relatează AFP.

„Le cer iertare italienilor, sunt mâhnit că s-a terminat astfel”, le-a spus Pelle ziariștilor italieni prezenți pe aeroportul din orașul francez Montpellier, înainte de întoarcerea în țară.

El a evocat gestul prin care a simulat o scăriță, înainte de a șuta fără să nimerească spațiul porții: „N-am vrut să provoc, n-am vrut să fac pe grozavul, dar cum Manuel Neuer e foarte tare, voiam să rămână pe loc. Nici măcar nu și-a dat seama de gestul meu”.

Neuer „m-a felicitat la sfârșitul meciului”, a asigurat atacantul lui Southampton, adăugând: „mi-a spus că sunt un mare jucător”.

Italia a mai ratat la loviturile de departajare printr-un atacant, Simone Zaza, intrat în ultimele secunde pentru a executa de la punctul cu var.

„Zaza și cu mine marcăm întotdeauna” penalty-urile la antrenament, „din păcate s-a întâmplat așa, e atâta adrenalină”, a explicat Pelle.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...