O nouă terasă verde la primul etaj al Turnului Eiffel

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Turnul Eiffel a pus la dispoziție din iunie anul acesta o nouă terasă verde la primul etaj, care va fi deschisă până în septembrie, potrivit unui comunicat difuzat de compania care administrează monumentul și citat de EFE.

Gazon, iederă, dafini… vizitatorii se vor putea bucura zilele acestea de un nou spațiu plin de vegetație care a fost dotat cu mobilier urban și fântâni pentru toți cei care vor să se relaxeze departe de zgomotul capitalei franceze.

Noul spațiu verde, un loc cu vedere panoramică, dispune de asemenea de un bar deschis între 09:00 și 23:30 ora locală (07.00 până la 21.30 GMT).

Accesul pe terasă se poate face cu ascensorul — 11 euro pentru adulți și 8,5 pentru tinerii cu vârste între 12 și 24 de ani — sau pe scări, la prețul de 7 și respectiv 5 euro, în timp ce persoanele cu handicap și minorii sub 11 ani vor avea tarife reduse.

Simbol al Franței, Turnul Eiffel este vizitat de aproximativ 7 milioane de persoane anual (dintre care 75 % sunt străini), fiind astfel cel mai vizitat monument din lume.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...